GLAZEN


 

Ook de beslissing welke glazen er in uw bril komen is een belangrijke stap. Uiteraard is de sterkte van groot belang, maar kiest u nu voor kunststof of echt glas, ontspiegeld of niet ontspiegeld, enkelzicht of dubbelzicht,…

optiek anja brilglazen

Hoe mooier de glazen, hoe beter de bril

Optiek Anja werkt met de nieuwste generaties kwaliteitsglazen. Brilglazen kennen de laatste jaren belangrijke innovatieve evoluties. Vanaf nu kunnen uw kunststofglazen nog dunner, waardoor het montuur nog mooier tot zijn recht komt.

Kwaliteit gekoppeld aan gebruiksvriendelijkheid

De hoogwaardige ontspiegelingslagen zorgen voor een ongeëvenaarde transparantie en makkelijk onderhoud: uw glazen zijn vet-, vuil- en waterafstotend. Verdunde, ontspiegelde glazen zijn dus geen overbodige luxe, maar een garantie voor een aangename kijk.

Multifocale glazen

Met multifocale glazen hebt u op alle afstanden een helder beeld. Dat komt omdat dit type geavanceerde brillenglazen meerdere correctiegebieden bevatten: veraf, nabij en tussenafstand. Deze correctiegebieden lopen in het glas in elkaar over, waardoor u geen last hebt van vervelende overgangen bij het kijken van dichtbij naar veraf en omgekeerd.

Visureal voor iPad

De positie van uw multifocale brillenglazen wordt bij Optiek Anja bepaald door een meting met de Hoya visureal app voor iPad. Deze uiterst nauwkeurige toepassing voor iPad meet uw ogen zeer exact, zodat wij uw nieuwe bril kunnen voorzien van glazen die precies op uw ogen zijn afgestemd.

optiek anja visureal hoya
optiek anja zonneglazen

Zonneglazen

Ook zonneglazen bestaan uiteraard op sterkte. Deze glazen worden vaak aangeboden als actie. De drie standaardkleuren zijn: bruin, grijs en groen. Naast deze kleuren kunnen ook nog tal van andere kleuren speciaal gemaakt worden. Een wijd verspreid misverstand is dat zonneglazen op sterkte duur zijn, dat is in de meeste gevallen niet zo..

Het licht was nog nooit zo comfortabel als met Sensity-glazen. Dankzij deze innovatieve meekleurende glazen ziet u comfortabel in alle lichtomstandigheden, zonder van bril te hoeven wisselen. Sensity-glazen kleuren buiten op met de snelheid van het licht en kleuren binnen snel terug tot uitzonderlijk heldere glazen. Tijdens deze snelle overgangen blijft de UV-bescherming actief.

Sensity website

Hoya

Hoya is een referentie in België op het gebied van glazen. Zij leveren dagelijks brillenglazen aan opticiens in heel Belgie en Luxemburg. Snelle en accurate levering staat daarbij voorop. Hoya beschikt over een gamma van producten met hoge toegevoegde waarde.

Hoya website

optiek anja hoya