ONZE WINKEL


 

gevel optiek anja

Meer dan 30 jaar ervaring zorgt ervoor dat u bij Optiek Anja geholpen wordt met kennis van zaken. In de vernieuwde zaak is er een ruimte voorzien voor de oogmeting.

Met de nieuwste toestellen worden jouw ogen en je zicht nauwkeurig en wetenschappelijk nagekeken. Hiervoor maakt u best een afspraak.

Ook voor het aanpassen van contactlenzen word je vakkundig begeleid.

Enkele sfeerbeelden van onze vernieuwde winkel.

Anja

Opticien en zaakvoerster

Opgegroeid tussen juwelen, uurwerken en brillen was het voor mij snel duidelijk dat mensen goed laten zien en er goed laten uitzien mijn levenswerk zou worden.
Uit de gemengde zaak van mijn ouders werd het optiek-gedeelte verhuisd naar het aanpalende pand in 1988 : Optiek Anja was een feit.

Een uitgebreide service werd aangeboden: contactlenzen, oogmeting en een ruime keuze aan monturen en zonnebrillen. Mijn motto bleef door de jaren heen onveranderd: Service en kwaliteit voorop!

Met een mix van passie en ervaring help ik je steeds bij de keuze van de juiste bril of zonnebril.

Vanaf september 2017 werd mijn dochter Kato, afgestudeerd als opticien-optometrist aan de hogeschool Odisee Brussel, mee ingeschakeld voor oogmeting en contactlensaanpassingen.

Ook voor het opvolgen van de laatste trends in fashion is Kato iemand met een jonge visie. Zo zal er in de vernieuwde zaak weer een hele reeks nieuwe merken te vinden zijn, naast onze vertrouwde collectie’s.

Uiteraard wordt ook hier de kwaliteit goed in het oog gehouden.

Kato

Opticien-optometrist